weinig veranderd

Slaap al een tijdje echt maar 6 uur per nacht ofzo. Ben de wekker maar weer om 7:00 gaan zetten. Meer tijd om overdag dingen te doen, makkelijker om dan over te geven aan dit lagere levensritme.

Verder weinig veranderd, al voel ik nu idd wel een soort van vrede, vrede met wat is. Blij dat de zoektocht over is. Maar wat dat betreft voel ik mij wel al heel lang goed. Heb altijd zin om op te staan en zin in de dag. Eerst omdat ik mij goed voelde over waar ik heen ging en nu nog steeds. Maar dat komt omdat ik al heel overtuigd was dat het zou lukken, dus wat dat betreft voelde het altijd al goed. Maar nu ik alle antwoorden heb voelt het gewoon extra vredig, het verstrekt gewoon het gevoel wat ik al had op dat gebied.
Voelde vanochtend tijdens de meditatie (blijf nodig om te trainen) weer echt hoe ik even zonder binding met het lichaam was. Het was slechts vaag aanwezig op de achtergrond en dan alleen de delen die op iets steunden, zoals mijn voeten, kont en hand. Heel apart, maar voelt goed. Heb in die 45 min nog amper gedachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *