Gelukkig zijn zit van binnen, maar wordt afgewezen.

Vannacht vreemd gedroomd. Ik droomde dat een vreemde entiteit mijn lichaam overnam en dat ik mij daar maar beter aan kon overgeven haha.
Er is iig veel in beweging. Maar dat wat er een mooi sprookje van kan maken lijkt nu ook te verdwijnen. Ik heb dus geen flauw idee wat ik ervaar.

Heb het afgelopen tijd wel zwaar gehad. Vooral herrie en geluid vallen mij zwaar, nogal lastig als je midden in de Randstad woont. Als ik rijk was geweest had ik een huisje in het bos gehuurd. Maar zonder inkomen kan ik ook geen geld gaan uitgeven, zeker omdat ik geen flauw idee heb hoe lang dit nog gaat duren.
Voel mij nu weer goed. Maar ben blij dat ik alleen ben en zonder verantwoordelijkheden.
Mediteer weer 3 keer per dag, ook een uur voor het slapen gaan. Dat is nodig zodat ik niet met teveel opgehoopte energie wakker wordt.

13:30
Tijdens meditatie:
Projectie naar buiten klapt naar binnen:
HĆ©! Geluk zit van binnen! Al die tijd al šŸ™‚
Hahahaha geweldig, wat een grap hahaha.
(weten -> ervaren)

01:30

Gewoon gelukkig zijn, zonder voorwaarden, is ook een hele logische tactiek om verlicht te zijn. Immers het hele mechanisme bestaat met als doel om ons gelukkig te maken (dat is onze overtuiging en ervaring) , als ik al gelukkig ben, dan heeft het hele mechanisme geen functie meer. Hahaha.
Humor.
(-> ik ben er al)

Wel apart na mijn ervaring van vanmiddag, komt er gelijk nog steeds een soort krampachtige tegenreactie. Soort schrikreactie van het zelf. -> oh nee!! Ik ben al gelukkig! Zonder reden, zonder dat IK er iets voor gegaan heb. Afwijzen!!
Heel bizar.
Ik moest hier in meegaan, ik kon er niet tegenin gaan. Maar merk dat de tegenreactie nu maar een halve dag lijkt te duren, waar die vroeger dagen kon duren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *