We creëren zelf onze voorwaarden voor onze zelfafwijzing

Voorwaarden, voorwaarden, voorwaarden. Ik creëer mijn eigen wereld en alle voorwaarden die er zijn; om gelukkig te zijn, tevreden te zijn, succesvol te zijn, liefdevol te zijn, een goed persoon te zijn, om het beeld wat mensen van mij zouden moeten hebben. Etc etc.
Alles creëer ik zelf. Alle voorwaarden waarbinnen ik kan falen of ontevreden/ongelukkig ben en andersom. (Hoe ik mij zou moeten voelen en/of zou moeten ervaren) Wanneer ik het juiste doe.
Wat een onzin. Het is altijd onzin.
Geen voorwaarden meer creëren.

Zonder voorwaarden geen afwijzing. Zonder afwijzing geen zelf.
Afwijzing= voorwaarden voor acceptatie

Geen zelf = zonder voorwaarden = onvoorwaardelijke acceptatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *