te druk

Vannacht weinig geslapen, voelde weer die energiestromen, deze keer subtieler, niet zo overweldigend. Bleef er echter wel wakker door. Moet zeggen dat het toch wat weg heeft van xtc, dit komt ook in golven net als xtc, je ziet alle kleuren helderder, onderscheid details meer, bent in het hiernu. Kon me de eerste keer nog herinneren dat ik ipv een massa mensen zag, allemaal individuele gezichten zag, honderden. Je vind iedereen aardig en lief. Ik zie dus veel overeenkomsten.

Voelde gister die downgolf wel even, maar ging er niet in mee. Wat ik ook voelde, ik wilde het hiernu accepteren en er niet voor vluchten , dat hielp.
Merk ook dat ik het leven als een flow moet zien en niet als een aaneenschakeling van aparte gebeurtenissen met een begin en eind. Wel grappig hoe die illusie zich ontmanteld en ik steeds meer zie hoe alles een geheel is. Voelt eerst wat overweldigend maar daarna steeds natuurlijker. Veel natuurlijker dan die oude illusie.
Merk duidelijk dat het nu heel belangrijk voor me is om me over te geven aan het niet-denken. Want van in het denken zitten krijg ik nu een onprettig gevoel. Druk op mijn hoofd van de energie.
Moet ook gaan leren dat als ik wat doe, zoals websites maken, dat ik dan ook niet veel in mijn denken moet gaan zitten.

23:30

Was overdag veel te druk met 2 honden die opgehaald werden, geld dat niet klopte etc. Heb voor morgen vaderdag afgebeld, is me te druk allemaal. Gaat er raar aan toe in mijn hoofd. Voel hele drukkende energie in mijn hoofd. Alsof ik ziek ga worden. Sinds vanavond zit ook mijn neus weer vol, alsof ik flink verkouden ben. Ik voel mijn denken echter op de achtergrond nog meedraaien, met onnodig commentaar en analyses. Wel zwakjes. Maar ben nog niet helemaal in het hiernu daardoor. Voel me een beetje misselijk, soms echt een loopneus. Maar ga er nu niet meer tegen vechten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *