Een energiebel

Voelde vanochtend terwijl ik in mijn bed lag wakker te worden een energiebel ontstaan in mijn sekscentrum zoals ze dat noemen. Hier kreeg ik een geil gevoel van en een flinke ochtenderectie waarna de energie probeerde via een orgasme naar buiten te gaan. Dit gebeurde niet, waarna ik de bel omhoog voelde stijgen naar mijn hoofd om daar langs mijn oude blokkades te gaan en voelde ik het ook contact maken met mijn derde oog en daarna mijn kruin. Hierna bewoog het door en voelde ik het gedeeltelijk samensmelten met de energie van de observeerder (zelf) waarna het weer verder begon te tollen en ergens in een zwart gat leek te verdwijnen.
Ik merkte ook duidelijk dat door te observeren dit proces geblokkeerd werd.
 
Ik heb eens gelezen dat Osho zei dat kennis over shakras en koendalinie enzo alleen maar in de weg zit. Hij heeft gelijk. Het is nutteloos en je kan er niks mee. Elke poging hier iets mee te doen zal de boel juist alleen maar saboteren.
(al zal je vast bepaalde ervaringen kunnen creëren, bv via tantra seks, maar dat is alleen maar weer streven naar dat goede gevoel. )
 
PS het lijkt wel of energie een vorm van bewustzijn heeft, of kan hebben. Het lijkt alsof het energetisch lichaam, de energie van de observeerder zelf dus bewust is. Al zullen onze hersenen waarschijnlijk gewoon  te primitief zijn om dit te kunnen begrijpen. Misschien heeft het wel samenwerking met de hersenen nodig. Het is immers gecreëerd door ons denken.
Dat als dit zelfbewustzijn verdwijnt (samensmelt in het geheel) het goddelijke bewustzijn (universum) overblijft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *