Lezen over verlichting

Sinds gisteravond weer M&M (2 honden) te logeren. Ze herkenden me nog en voelden zich gelijk weer thuis, dus dat is wel leuk. Zijn echt gevoelige hondjes en zal daar extra rekening mee moeten houden. Kennelijk was Mitch toch een paar dagen timide geweest nadat hij bij mij was geweest, al heb ik geen idee of dat wel wat met mij te maken had als persoon. Ik heb ze immers amper gecorrigeerd in die periode.
Weer paar bewogen dagen in mijn hoofd. Blijft het toch eng vinden om er echt mee aan te slag te gaan. Bang of ik er wel goed aan doe. Bang om patronen op te geven die me nu een veilig gevoel geven. Ik moet dus maar eens onderzoeken waar die angst precies vandaan komt en of die dan wel terecht is.
Gisteravond weer eens een avondje tv gekeken en dat voelde op zich prima. Ben wel weer even klaar met het lezen over hoe het is om verlicht te zijn. Heb toch het idee dat ook daar niet 1 vorm van is. Daarnaast heb ik al weer fouten gezien in hoe ze (Kathie) dingen uitlegt. Of dat expres is of haar manier om iets uit te leggen of dat je het letterlijk moet nemen is iets wat ik niet zal kunnen weten. Misschien is dat ook wel beter, immers ik moet het toch zelf ervaren, zelf voelen hoe het is. Het is een boeiende weg, maar ook moeilijk omdat het vol paradoxen zit. Ik zal toch moeten accepteren dat ook al zal ik een bepaalde drive moeten houden, ik hier niet door denken en analyseren uit ga komen. Ik zal gewoon moeten doen en moeten ervaren en plannen constant moeten bijsturen onderweg. Ben nu een boek aan het lezen dat uitlegt hoe onze 2 denk-systemen eigenlijk werken. Zal wel interessant moeten zijn.
Heb het uitje met de oude bende (vrienden) afgezegd. Hou sowieso niet van uit eten gaan. Heb nog wel de optie open gelaten om daarna wat te komen drinken, maar ze beginnen pas om 19:30 met eten, dus die zullen natuurlijk niet vroeg klaar zijn en dus heb ik die optie voor mezelf ook al dicht gegooid. Als je zo met jezelf bezig bent kost dat veel energie en ben niet heel erg in balans.

Met de advertentie inkomsten van de websites blijkt het goed te gaan, ga nu al richting de €80 per maand en de katten-site moet nog gaan lopen. Wel vreemd dat mijn foto opeens bij meerdere zoekresultaten van de uitlaat-website niet meer getoond worden en ook soms tussendoor in plaats lijkt te zakken. I.i.g. ook daar is nog groei mogelijk.Het aandeel KPN is flink in elkaar gestort en noteert nu nog maar €4 en ik zit eraan te denken om deze keer vol in te stappen en zo stapsgewijs uit te stappen bij een herstel. Al zit ik er al voor 30% in op dit moment en dat is al ruim meer dan ik normaal gewend ben. Het is wel een kans om eens goed naar mijn gevoel te luisteren , al is dat natuurlijk nooit risicovrij, er is altijd die kleine kans dat het nog flink verder wegzakt en dan zit je toch met zo’n grote positie of zijn dat alleen maar weer de angsten aan het praten ? Merk wel dat ik steeds meer mijn strakke schema probeer los te laten, zo heb ik vandaag de lange meditatie overgeslagen omdat ik het onderzoeken van mijn gedachten te lang heb uitgesteld. Ga nu ff de hondjes uit laten, die zijn wat onrustig om hopelijk daarna echt te gaan schrijven/onderzoeken van mijn gedachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *