comedy verslaafde

Nou, internet-tv opgeven tijdens de lunch blijk ik nog niet aan toe te zijn. Ik vind het gewoon lekker om ’s middags even wat te lachen, misschien heb ik dat ook wel nodig als comedy verslaafde. Mediteren lijkt wat beter te gaan en moet me eens wat meer bezig houden met het opschrijven van onderzoek naar mijn gedachten. Ik wil ook meer aan mijn websites gaan werken die heb ik nml flink verwaarloosd afgelopen weken. Ik merk dat ik tijd zit te verspillen omdat ik er tegenop kijk om echte dingen te doen, bang als ik ben dat ik er later achter kom dat ik mijn tijd ermee heb verspild. Of met de websites die ik maak, terwijl deze toch aardig beginnen te lopen. Maar dit heeft ook meer te maken met te veel achter de computer te zitten denk ik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *